Logo FFK

Friskare Filipstads kommun

FFA startsida

Friskare FIlipstads kommun

Maskin och träningsredskap i Spångis gymlokal

Spångis, motionslokal för kommunens personal

Hej!

Från och med 1 juni kommer ytterdörren att vara låst och den vanliga nuddisen/taggen som kommunanställda har behöver uppdateras. Maila R-numret på nuddisen/taggen till Ulla.Olsson64@filipstad.se och skriv att du vill ha behörighet att komma in till Spångis. Gör det gärna så snart som möjligt men senast 24 maj för att vara säker på att komma in 1 juni och framåt. Det kan ta några dagar att uppdatera.

Anledningen till låsningen är att öka säkerheten.

Spångis finns på nedre plan i Spångbergshallen som är till enbart för kommunens personal. Där finns olika maskiner och redskap för konditions och styrketräning.

Dörrkod behövs för att komma in i innerdörren, kontakta Mikael Marttila eller Mona Forsberg för att få den första gången. För er som varit där förut är det samma kod som tidigare.

För dig som funderat på att börja styrketräna/konditionsträna eller redan är igång och vill ha information, instruktioner om träning, redskap och program. Kontakta Mikael Marttila 0590-611 42, 070-365 11 42, e-post mikael.marttila@filipstad.se eller Mona Forsberg 070-1905401, e-post mona.forsberg@filipstad.se så ordnas tid individuellt, man kan också gå ihop fler och boka en tid för genomgång. Välkomna!

Öppet alla dagar kl 07.00-21.00

OBS! Larmet går på kl 21.00.

Välkomna!